top of page
Keresés

2021 – a Fém Bivaly éve – ez vár ránk!

A kínai horoszkóp szerint 2021 a Bivaly éve (2021. február 12-én kezdődik és 2022. január 30-án ér véget), a felelősségvállalás, a kemény munka, a szervezettség, a kitartás, az elszántság és az érdemek éve.


A bivaly erős, határozott, makacs állat, kitartó és hűséges, őszinte és megbízható. Kemény munkára, kitartásra, erőre ösztönöz, mivel ő maga is ezt képviseli.

Általánosságban elmondható, hogy a Bivaly évében a kemény munka hozza meg a sikert, nem pedig a szerencse.

Tehát 2021-ben az álmaink megvalósításán kell dolgoznunk, tisztelnünk és védenünk kell a családunkat, be kell osztanunk az időnket, megállapítanunk a prioritásainkat, és a nehézségek ellenére is tovább kell haladnunk a kiválasztott úton, hogy elérhessük a céljainkat.

Néhány állatövnek a pénzzel is szerencséje lesz, de munka nélkül sem a pénz, sem az eredmények nem jönnek majd. Még a legszerencsésebb jegyeknek is meg kell dolgozniuk a pénzügyi lehetőségek megteremtéséért, és azért is, hogy hatékonyan tudják kezelni a jövedelmüket.

Tehát a pénzügyek szempontjából elmondhatjuk, hogy aki vet, az arat is, és aki dolgozik, az eredményes lesz.

A következő év mindenesetre nem alkalmas a lustálkodásra, hiába várjuk, hogy a pénz csak úgy az ölünkbe hulljon. Ez a fáradtságos munka éve lesz, ugyanakkor gyorsabban és könnyebben kijutunk a válsághelyzetekből.

A Bivaly családcentrikus, hűséges, szelíd, és védelmezi a szeretteit. Mindezeket a hatásokat érezni fogjuk a családi életünkben, ami kiemelt fontosságot kap a következő évben.

A család mindenki számára fontos lesz, legyen szó akár a szüleinkről, akár a párunkról és a gyerekeinkről. Sok minden történik majd a családban, és ezek közül néhány esemény igazi megpróbáltatás lehet. Ez az alkalmazkodás és a családi viszonyok átrendeződésének éve lesz, amikor az eddig ismert rutin bizonyos szempontból végleg megváltozhat.


Ez az alkalmazkodás és a családi viszonyok átrendeződésének éve lesz, amikor az eddig ismert rutin bizonyos szempontból végleg megváltozhat.

Ez nem feltétlenül jelent rosszat, mert a végén közelebb érezzük majd magunkat a szeretteinkhez, önmagunkat is új megvilágításban látjuk, sokkal inkább tisztában leszünk azzal is, mit várunk a családunktól, jobban megismerjük önmagunkat és azokat is, akik kedvesek a számunkra.


Ha 2020-ban ez még nem tudatosult volt bennünk teljesen, a következő évben kénytelenek leszünk belátni, hogy jobban kell vigyáznunk az egészségünkre, a fizikai kondíciónkra és az életmódunkra egyaránt oda kell figyelnünk. Itt az ideje, hogy egészségesebb döntéseket hozzunk az étrendünket illetően, és az is lehet, hogy ideje orvoshoz fordulnunk egy olyan problémával, ami már régóta aggasztott minket. Jobban vigyázunk majd az egészségünkre, és a betegségek megelőzése érdekében is fontos lépéseket teszünk.

Egészségesebben táplálkozunk, többet sportolunk, jobban figyelünk a higiéniára, hogy 2021 végére sokkal jobb legyen az egészségi állapotunk, mint 2020 végére volt.





167 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page