top of page

GYIK

  • VAN BEMUTATÓTERMÜNK?
    A termékeket személyesen a 1037. Budapest, Bécsi út 250-254. Börze Kereskedőház első emeletén tekintheted meg. Ha bármilyen kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, nyugodtan keress minket itt.
  • HOGYAN TUDOK RENDELNI?
    Rendelésed a www.byyomo.com oldalon keresztül, e-mailen vagy a Facebook oldalunkon tudod leadni. Válaszd ki a neked tetsző terméket vagy termékeket, add meg a mennyiséget és tedd a kosárba. Ez után, ha végeztél nincs más dolgod, mint a Tovább gombra kattintva töltsd ki az adataidat, ha van kedvezménykódod azt itt tudod megadni. A következő két lépésben kiválaszthatod a szállítási és fizetési módokat majd véglegesítheted a rendelésed.
  • HOGYAN TUDOK FIZETNI?
    Jelenleg előre bankkártyás fizetéssel, utalással vagy utánvéttel tudsz fizetni nálunk. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS (Mastercard, VISA, PayPal) A bankkártyás fizetéshez a "Fizetési mód" résznél válaszd a Bankkártyás fizetést. Véglegesítsd a rendelésed és rendszerünk átirányít az OTP Simple fizetési oldalára. Itt adhatod meg bankkártya adataidat a fizetéshez. A fizetés az OTP biztonságos felületén történik, a bankkártya adataidat mi nem kapjuk meg és nem tároljuk. BANKI ÁTUTALÁS A termékek árát egyszerűen fizetheted banki átutalással is. Mindösszesen annyi a teendőd, hogy a fizetési módoknál a Banki átutalást választod. Bankszámla adataink: Design BY Yomo Kft. Erstebank - 11600006-00000000-84137898 A rendelésed véglegesítése után kapsz visszaigazoló emailt, a számlaszámunkkal, és a rendelésed azonosítójával. Kérjük, hogy az átutalásnál a kapott rendelési azonosítódat feltétlenül írd be a közlemény rovatba, hogy be tudjuk azonosítani a rendelésed.
bottom of page