top of page
Keresés

Nyarunk és teraszunk - hozzuk ki a maximumot!

Frissítve: 2020. júl. 1.

Végre itt a nyár, tombol a jó idő és a hosszú esték, a szabad ég alatt töltött időszakok mostantól a kedvenceink! A pihenés és kikapcsolódás legfőbb színtere tavasztól egészen kora őszig a terasz és a kert így nem érdemes elhanyagolni!

Azok az átbeszélgetett éjszakák, a nagy kinti evések, sütögetések, vagy a napozás, olvasgatás a teraszon – mind-mind felejthetetlen pillanatok. Legyen a te teraszod a környék legszebb terasza! Inspirálódj összeállításunkból!

Szőnyeg Nem kell nagy, elég csak egy pici, de szép, natúr vagy éppen színes szőnyeg és máris sokkal melegebb és barátságosabb, szinte szobához hasonló lesz a teraszod. Garantáljuk, hogy a lábaid is imádni fogják, hogy nem a hideg burkolaton kell lépkedniük.

Növények, virágok Amúgy is kötelező kiegészítők otthonod minden pontjába, miért pont az erkély maradna ki!?

Tedd őket klassz padlóvázákba, hogy elkísérhessenek a lakáson kívülre is. Terrakotta vagy fa padlóvázáink szinte bármilyen hangulatú teraszra illenek.

Festmény, kép, fotó

Most csodálkozol, ugye? Pedig egy nyugalmat sugárzó, szép festmény, vagy egy vagány, színes - attól függően, milyen stílusú a teraszod, és milyen hangulatra vágysz, - hidd el nyugodtan mehet a falra!

Egyre kell csak vigyázni, közvetlen napot és esőt ne kapjon!

Polcok Nem kell roskadásik pakolni őket, elég csak egy-két dolgot néhány virágot, könyvet, dísztárgyat rátenni. De érdemes kihasználni praktikuma és esztétikai előnyei miatt is.

Egyéb fali dekoráció


Ha a teraszodra mégsem tudsz képet elképzelni, akkor sem kell üresen árválkodnia a faladnak!

Rengeteg falra tehető dekoráció közül válogathatsz! Merészebb vagy a visszafogottabb stílusú pihenőt szeretnél? Rajtad áll!
Székek, puffok


Egy aprócska puff, egy kis asztal, vagy székek, és már „tele” is van a kinti helyiség. A vendégeidet kint is leültetheted és idilli környezetben fogyaszthatjátok el a kávét, hűsítőt.


Lehet vidám, színes, hangulatos, vagy meghitt és családias, a lényeg, hogy te és a családod jól érezzétek magatokat az adott helyen.

114 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page