top of page
Keresés

Itt van az ősz, itt van újra..

Frissítve: 2022. okt. 15.

A nappalok rövidebbek, korábban sötétedik és mi akarva-akaratlan, egyre több időt töltünk otthon, a négy fal között. Otthonunk a feltöltődés színtere, ahol biztonságban érezhetjük magunkat. Legyen hát az otthonunk olyan, ahova mindig szívesen megyünk haza: megnyugtató vagy éppen izgalmas, neutrális, pasztell vagy színes, de mindenképpen számunkra harmonikus!A dánok hygge fogalma szabad fordításban azt a kellemes érzést jelenti, amikor teljes odaadással élünk meg egy boldog pillanatot vagy egészen egyszerűen csak jól érezzük magunkat a bőrünkben. Számtalan formában megjelenhet, ami közös, az a pillanat tudatos megélése és a harmónia megteremtése. Az apró dolgok adta öröm, ami kiszakít a sűrű hétköznapokból és valóban pihentetővé teszi a kikapcsolódásra szánt időt. Ezt a nyugalmat teremtsd meg otthon és tedd kedvenc évszakoddá az őszt!Természetesen nem kell vagyonokat költened arra, hogy őszies hangulatúvá varázsold a lakásod! Elég egy ügyesen megtervezett koncepció, egy jó megvilágítás, a megfelelő színek és textúrák kiválasztása a díszítés során és lakásod máris új köntösbe öltözik!A 2022-es év lakberendezési trendlistáját a rattan, a fa, a természetes anyagok és lágy tónusok vezetik, mondhatjuk úgy, hogy nyári életérzés az őszben. Minden, ami a nyárra emlékeztet őszi kiadásban.

Használj bátran minél több természetes kiegészítőt, izgalmas világításokat, meleg anyagot, természetes, meleg színeket.Az egyik oka annak, hogy a megnyugtató, semleges színek megállíthatatlanul beszivárognak az őszi szezon lakberendezési vonalába, hogy a minket körülvevő egyre több nehézséggel harcolva, biztonságra, egyensúlyra és harmóniára törekszünk. A nyugtató semleges színek a béke érzését erősítik az otthonainkban.

Míg egyes színek kimehetnek a divatból, a neutrálisak mindvégig időtállóak maradnak!

A krémfehér, a bézs és a lágy, földes tónusok továbbra is tökéletesen megállják a helyüket bármely belső térben, arról nem is beszélve, hogy néhány izgalmas, mintás bútor sokkal erőteljesebb hatást fog kelteni, ha nem nyomjuk el hasonlóan erős színekkel.A 2022-es év lakberendezési trendlistáján a lila mostantól mindenféle árnyalatban átveszi a vezető szerepet, így a lágy levendulától a mély, kifinomult szilva liláig merészen használhatjuk!
52 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page